Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Etap

ETAP LED Lichtlijnsysteem

De LED-lijnverlichting van ETAP, ontworpen door MAXIMALdesign, combineert de nieuwste led-technologie met een innovatieve lenstechnologie voor een grotere lichtopbrengst en een egalere lichtverdeling. Het led-lichtlijnsysteem heeft bepekt materialengebruik en dus een een compact volume. 

De reeks werd specifiek ontworpen voor een efficiënte verlichting van grote, hoge ruimtes zoals magazijn, productiehallen, werkposten, winkelrekken en sporthallen. De unieke oppervlaktestructuur van de lineaire lens creëert een dubbel effect: breed- én diepstralend, maar ook asymmetrisch én dubbel asymmetrisch voor de gerichte verlichting van verticale vlakken zoals werkposten en winkelrekken.

De medium power LEDs creëren een hoog rendement dankzij het lage energieverbruik en de lange levensduur. Dankzij hun keramische vulling, blijven ze ook bij hoge temperaturen bijzonder stabiel: na 50.000 uren behouden ze tot 98% van hun lichtsterkte.

Door de nieuwe led-technologie kan aanzienlijk bespaard worden op de elektriciteitsfactuur, terwijl het visueel comfort beter is dan de klassieke TL-verlichting.

ETAP Lighting

Sectoren Energie ›