Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Kambukka

Stijlvolle dorstlessers

Het verhaal van wegwerpflessen en single-use koffiebekers hoeven we niet meer uit de doeken te doen. Er zijn al heel wat herbruikbare drinkflessen op de markt om dat probleem aan te pakken. Toch verdient Kambukka een speciale plaats in deze lijst omdat het ontwerp een tikje slimmer is dan de meeste herbruikbare flessen. Mocht je nog niet overgestapt zijn naar herbruikbare flessen, dan overtuigt Kambukka je misschien wel.

De flessen zijn niet gewoon stijlvol, maar ook modulair. Het zou best kunnen dat je een drinkfles wil voor je water onderweg, eentje om koffie of thee uit te drinken en nog een andere fles voor tijdens het sporten. Kambukka maakt het overbodig om meerdere flessen te kopen. Door gewoon de schroefdop te vervangen maak je bijvoorbeeld van je gewone fles letterlijk in een handomdraai een fles die geschikt is om te sporten.

De flessen zijn ook zeer goed afwasbaar dankzij de Snapclean® technologie. Dit hefboommechanisme in de dop is makkelijk los te klikken zodat je vaatwasser ook de moeilijk bereikbare stukjes in de fles mee schoonmaakt.