Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

TA'OR BOX

Een klikbare lade op bestelling

Plug and play in de meubelsector

TA’OR BOX is een ecologisch alternatief voor de massief houten lade. Het is een functioneel designproduct dat de klant een enorme keuze biedt in hoogte, breedte, diepte en kleur van de lade. De perfect strakke lade met rechte zijwanden creëert een maximum aan opbergruimte.

4863

 

TAOR

Het basismateriaal van TA’OR BOX is speciaal ontwikkeld en PEFC gekeurdHigh Density Fibreboard. Het HDF is plooibaar noch buigzaam, waardoor elke lade slechts een minimum aan plaatmateriaal bevat: een dunne bodem van 6,5 mm en zijkanten van 13 mm. De productie van TA’OR BOX start pas na de bestelling. Verschillende orders worden logisch gegroepeerd voor een maximaal efficiënte zaagbewerking en een minimale hoeveelheid restmateriaal. Bovendien worden de kosten voor opslag, verwerking en machines op alle vlakken gedrukt want de toeleveringsketen van TA’OR BOX is even revolutionair als efficiënt. Bestellingen gebeuren online, ter plaatse bij de handelaar. De productie vindt plaats bij Van Hoecke en is reeds mogelijk vanaf één stuk. Vervolgens worden de producten binnen de drie werkdagen zonder tussenopslag rechtstreeks naar de meubelmaker verzonden.

Plug and play

Klanten kunnen TA’OR BOX zowel per stuk als in bulk bestellen. De lade bestaat uit individueel verpakte componenten en kan flatpack en dus volumebesparend verzonden worden. De verpakking bestaat volledig uit golfkarton.

Monteren is kinderspel: gewoon uitpakken en in 60 seconden klikt u alles in mekaar. Steeds correct en zonder gereedschap.

Ecologisch baanbrekend

Dit volledig nieuwe systeem biedt economische én ecologische voordelen: een TA’OR BOX met echt fineerhout verbruikt tot 96% minder hout dan een massief houten lade. Dankzij de basis van vezelplaat met hoge dichtheid en de speciale bovenlaag en afwerking lijkt ze echter van massief hout. De individuele verpakking heeft een uiterst klein transportvolume en wordt voor een veilig transport afgestemd op milieuvriendelijke kartonnen europaletten.

TA'OR BOX is een hoogwaardig product met een lange levensduur. In combinatie met een kwalitatieve geleider kan de lade een meubelleven lang functioneren zonder problemen.

Omdat de lade volledig klikbaar is, kan ze bij afdanking en recyclage eenvoudig worden gedemonteerd. Afdekkapjes en andere metalen componenten laten zich makkelijk verwijderen en recycleren.

Van Hoecke nv

Sectoren Meubel ›