Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Yokuu

Schoonmaken met bacteriën

Yokuu is niet zomaar een schoonmaakmiddel. Het bevat goede bacteriën in plaats van chemicaliën. Door onschadelijke, natuurlijke ingrediënten te gebruiken is Yokuu een ecologischer alternatief. Die goede bacteriën gaan nadat je je ruimte met Yokuu zichtbaar hebt schoongemaakt, de schoonmaak eigenlijk nog enkele dagen voortzetten door onzichtbaar vuil aan te pakken.

Maar het gaat verder. De sprayfles is ontworpen om te hergebruiken zodat je niet telkens je lege fles bij het afval hoeft te gooien. Ook de inhoud van de fles hoef je niet 100% opnieuw te kopen. Je koopt enkel schoonmaakparels. Water voeg je zelf toe om de parels in op te lossen. Omdat traditionele schoonmaakproducten vooral uit water bestaan, is veel vrachtverkeer eigenlijk overbodig. Water komt gewoon thuis uit de kraan. Dus waarom zware, met water gevulde flessen over snelwegen vervoeren als je ook enkel de werkzame stof kunt concenteren in een kleine schoonmaakparel?

De parels van Yokuu zijn dus duurzamer te transporteren, te produceren én als eindgebruiker is jouw ecologische keuze ook nog eens goedkoper en gezonder voor je dan klassieke schoonmaakproducten.

Sectoren Logistiek ›