Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Rombaut shoes

Eerlijk en puur natuur

ROMBAUT - een Belgisch én veganistisch luxemerk met zetel in Parijs- transformeert natuurlijke grondstoffen tot eigentijdse avant-garde schoenen. Zowel de designfilosofie als de processen zijn toekomstgericht, transparant, ethisch en ecologisch.

Rombaut_01

Mats Rombaut wil onze manier van denken moderniseren. Met een combinatie van sterke esthetiek en humanistische waarden slaat hij twee vliegen in één klap: een progressief concept voor een rechtvaardigere toekomst. De achterliggende visie is die van een ecologische manier van leven door middel van grimmige ontwerpen waarbij materialen een fundamentele rol spelen, zowel in de stijl als in de filosofie. Kleur, vorm en details zijn nauwkeurig, essentieel en toekomstgericht. De stijl is modern en zuiver.

Rombaut_02

ROMBAUT werkt met innovatieve materialen uit steen, boomschors, natuurlijk rubber, katoencellulose en kokosvezel. Alle materialen en stoffen zijn duurzaam ontworpen. De collecties gebruiken geen giftige stoffen of stoffen afkomstig van dieren. In plaats daarvan ontwikkelt ROMBAUT plantaardige materialen en is de ontwerper achter het merk vastbesloten om de biodiversiteit van ons milieu te beschermen.

ROMBAUT

Sectoren Textiel en mode ›